Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo Nejšťavnatější kuře: Kristína Nemčková vás provede prastarou kuchařskou technikou Kuře s podzimním ovocem a ořechovou nádivkou
3/6

Nejšťavnatější kuře: Kristína Nemčková vás provede prastarou kuchařskou technikou>

Zpátky do článku Nejšťavnatější kuře: Kristína Nemčková vás provede prastarou kuchařskou technikou
Kuře s podzimním ovocem a ořechovou nádivkou

Kuře s podzimním ovocem a ořechovou nádivkou

Díky hruškám, hroznovému vínu i švestkám má pokrm nasládlou chuť, což vyvažuje zemitější chuť jater. Díky kroupám je i v nádivce do čeho kousnout, ale pokud nemáte tyto obiloviny v lásce, můžete použít vařenou rýži nebo ještě jemnější kostičky bílého pečiva. Tohle pečené kuře budete k nedělnímu obědu během podzimních měsíců pect zas a znova. Recept najdete zde.

Apetit